7 veckor gamla

Tänka sig att det bara är en vecka kvar innan gänget flyttar. För sju veckor sedan vid den här tiden satt jag bredvid Hedvig i valplådan och förundrades över hennes instinkter. Nu sitter jag istället i soffan med sju starka, roliga, varma, komiska och helt underbara individer.
 
Dalmatiner har en förkärlek till att sova i soffan, är nog genetiskt.  
Ernst, han var först med att göra sina behov utomhus (redan vid 4 veckor) och är väldigt duktigt på att säga till när han behöver gå ut. En riktigt smart hane som inte vill ha smutsiga tassar, gillar även vatten och brukar följa med mig in i badrummet när jag ska duscha.
Elsa näst sista valpen ut, men var den största till och med vecka 3, då grabbarna (Edgar & Ernst) rusade om henne. Alltid framåt, pigg och alert. Senaste veckan har hon blivit mer tik och älskar att mysa, speciellt sova på ens ansikte och hals.
Edgar, vår lilla gubbe även knubbisen i gänget (matglad). Upplever honom väldigt filosofisk och tänkande och tittar en djup i ögonen.
Egon, den smarta valpen. Hoppar Hedvig in i lådan, så medan de andra står kvar rusar han runt för att först komma till tutten. En nyfiken och smart kille.
Esbjörn, vår mini-Hedda och vem kan inte sluta förundras av hans vackra ögon. Gillar sin syster Esther bäst och har en förkärlek att tränga in sig bakom saker när han ska sova.
Esther, vår lilla prinsessa och diva. En otroligt bortskämd tik (av min syster) hon tror att hon är en chihuahua, ligger alltid i knät. Hon anser själv att hon inte behöver sova hos de andra valparna utan i soffan eller sängen.   
Elliot, vår lilla söta Ferdinand. Alltid trygg, tillgiven och den lugnaste av dem alla. Var den minsta i kullen och redan från dag ett än kämpare.
 
 
Generellt är alla valpar nyfikna, och så fort någon kommer hem till oss rusar alla valpar fram. Kelgrisar är dem också, som ni ser på första bilden så får alla ligga i soffan, de vill vara nära oss människor.
 
 
1 Nathalie Isaksson:

skriven

Åh hjärtat bankar alltid några gånger extra är man ser foto på valpar. Så himla söta dom är

Kommentera här: