ensamträning

Just nu har jag smygit in i ett annat rum för att verkligen se hur hon beter sig när ingen är hemma! Tidigare har jag åkt iväg på riktigt då har det gått bra! 

Fram tills igår hon lärde sig KLÄTTRA på kompostgallret.. Då hade vi henne endast i köket men nu ska vi se om hon trivs bättre om hon får tillgång till köket, hallen och mitt rum ( som är hennes tryggzon ) 

Hon har tillgång till sina roligaste leksaker, tog undan märgben och hennes pinne, nojig som jag är har man läst skräckhistorier om att hundar har satt bitar i halsen! Även fast hon aldrig fått bort någon bit! Vi lämnar också radion på så det inte är knäpptyst i hemmet! Håller tummarna att detta funkar bra 👍Kameran var urladdad så det blir två mobilbilder istället!!

10 veckor

 
 
 
 
Herregud hon är redan 10 veckor! Hon har endast varit hos mig i två veckor, känns som längre vet inte om det är för jag varit med från start med allt eller om man vänjer sig så fruktansvärt snabbt?
 
Att hon är tio veckor firar vi med en bildbomb som vanligt haha..
 
 
 

inne bildbomb


Är svårt att foto utomhus är så dåligt ljus och regnet avtar aldrig. Vill ha snö eller fin soligdag snart! Men vi har hunnit varit ute i skogen idag som vanligt samt ensam tränat Esther idag!
 
Jag lämnade henne efter vi hade varit ute i skogen och lekt, ätit och busat inomhus så hon var trött! Hon gnydde inget när jag gick samt sov när jag kom tillbaka efter drygt en timme. Hon hade nog klarat sig längre men det kunde inte jag.. Imorgon ska jag stänga in mig i mammas rum och se hur hon beter sig. Trodde ensamträningen skulle vara svårare.