30 dagar gamla

Vilka busar det börjar bli, ni som följer Hedvig på instagram @hedvigsvalpar kunde igår se hur Elsa tog sig ur valplådan, kan informera att alla valpar klarar det nu. Dock så har valparna fri tillgång till hela rummet, men ibland måste man pausa och sova.
 
På söndag om vädret tillåter kommer dem även få känna gräs under sina tassar för första gången, ska bli så kul att se hur det reagerar.
 
Har även börjat vänja dem vid halsband och fick hjälp en flicka på 2 1/5 år att välja vilken av valparna som skulle ha vilken färg. Resultatet blev, Esther-rött, Elsa-lila, Egon-grå, Ernst-svart, Esbjörn-brun, Edgar-orange och lilla lilla Elliot fick blått. Dessa halsband och koppel följer självklart med till de nya husse/matte.
 
Hade en annons på dem som är till salu, men har lite frågetecken/intressenter kring vissa av valparna så jag väntar med det till efter helgen. Har egentligen inte super bråttom, för vem vill inte ha dessa underbara valpar?
 
Valparna som är sålda är i alla fall Esther, Elsa och Ernst och alla dess tre kommer var i Stockholmstrakten, vilket gläder mig, och det kommer att bli många valpträffar framöver.
 
 
 
 
 
1 ɑ n n i k ɑ:

skriven

Så söta <3

2 Anonym:

skriven

Hoppas alla valpar kommer leva i Stockholm. Skulle vara jättekul att träffas inom ngra år.

Kommentera här: